Jul 6, 2018, 10:37 PM

Закономерност... 

  Poetry » Phylosophy
311 1 0

Когато сърцето е свито в юмрук,
Слънцето на нежността ридае...

В тишина отекват звук след звук
и безпощадно рана дълбаят...
 

 

Топли думи, родени с любов,
размекват най-коравия мускул...
И размахва криле – благослов –

а пътуването става друго...

 

                             © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??