22.11.2012 г., 10:52 ч.

Закрачие 

  Поезия » Философска
510 0 0

Сърцето Казваш е часовник грешен 
ръждясващата плът загнива
пищи червиви наставления
и бързо в дупката се скрива

Отравя кръв и кост и слово
горчи обвивката му тлъста
тежи заразата като олово
и с присмех сваля ме от кръста

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??