9.04.2008 г., 11:03 ч.

Закусих... 

  Поезия » Философска
717 0 7
 

Закусих свежи мисли

и надежда...

Налях си малко радост,

после тръгнах

по стъпките на старите копнежи,

за да съм себе си

и да лесно...

 

Премного пъти другите играех

и се обличах

в непривични роли;

забравях се оттатък тротоара

и не достигах своята охота...

 

Не ме познаха

и не взех покана

към земния си рай -

за мен предвиден...

Пропуснала съм много светофари

и всеки път

в клишетата се скривах...

 

Но днес закусих,

без да се гримирам...

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??