1.10.2007 г., 13:40 ч.

Закърпено 

  Поезия
777 0 3
"... и колко близо усещал те бих аз
до себе си тогаз..."
                 П.К.Яворов


отверстията
на мълчанието
дишат безлогичност
пришиваме ги
на очакваното
със изпраните конци

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??