4.09.2008 г., 8:04 ч.

Закъсняла обич 

  Поезия » Любовна
586 0 3

Пореден SMS прекъсва сладкия ми сън.

Ах, стори ми се, че е камбанен звън!

Ала, уви, не беше песен на камбана,

а споменът за твойта изневяра.

 

Едно фалшиво "искам те" не прося,

грешката си винаги в сърцето нося!

Спомних си за теб с една тъга,

съжалявам, че да ме обичаш чак сега разбра!

 

С гордост на поука взел човек,

самочувствието мое пак расте.

С мъдрост на пораснало дете,

протягам свойте ръце,

но не за да напишат те "обичам те",

а за да изкажат кратко, ясно мойто "не"!

 

 

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??