15.04.2024 г., 6:39 ч.

Закъсняла обич 

  Поезия » Любовна
230 1 0

Отново чука

на вратата

моето грешно минало.

Търси тука

из нещата

в мен сърцето изстинало.

 

Глас познат

на мен до кости

във главата ми звучи.

Погребан свят

сега на гости

в моята къща се качи.

 

Тръгни си ти,

не те познавам.

Нямаш място в моята стая.

Пак лъжи

наред раздавам.

Жалко, че не сложих края.

 

Една голяма

обич стара,

закъсняла векове.

Пак ранява

и ме кара

да се дам на зверове.

 

Много късно

ти се сети.

Имам си жена, дете.

Ще е гнусно.

Ще усети,

че някой любовта краде.

© Krischo Всички права запазени

Произведението е включено в:
  158 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??