5.06.2018 г., 2:05 ч.

Залив тих е твоята прегръдка 

  Поезия » Любовна
608 6 14

Залив тих е твоята прегръдка

 

Дали да те сравня с дъжда

поръсил моята коса.

Или с най-ярката звезда

в на самодивите часа.

 

Дъга ли си за мен – не знам,

но целуваш в седем цвята.

Или си вълк, когато сам

с болка виеш под луната.

 

А може би въпрос си ти,

най-любимата загадка,

но пък от ляво тъй тупти

щом съм в твоята прегръдка.

 

Или за мен си залив тих

и по лунната пътека

понесла своя влюбен стих

идвам по-добра и лека.

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??