7.11.2007 г., 19:44 ч.

Заместена... 

  Поезия » Любовна
844 0 3
Боже, как да скрия болката в сърцето?
Как да не показвам онова, което
ми се иска да направя с нея?
Искам да престана да живея!!!

За мене радост няма вече,
на мене болката ми пречи!
Но ще събирам сили всеки ден
и ще изтръгна любовта у мен!!

Едва ли ще помогне много
да се откажа и да кажа сбогом
на чувствата, които в мене тлеят,
на чувствата, които искат да живеят?!

И въпреки това душата ми кърви
заради всички болки и лъжи!
Но все пак нямам аз вина,
че има хора без сърца!

Защо, когато всичко ти се подреди,
Душата е обляна в болка и кърви…?
Защо сърцето той на прах разби?
Но… Да Обичаш, значи да Боли!!!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, вечните истини се повтарят във всяко време. Емоционално и много искрено. Поздрав за стиха!
  • Красиво и истинско!Поздравления и прегръдка!
  • Стигнала си до правилния избор, мила!
    Това е живота, за жалост, а за някои - и за радост!
    Поздравчета!
Предложения
: ??:??