23.08.2011 г., 18:06 ч.

Замък "Любов" 

  Поезия » Любовна
564 0 3

Трудно се събирам от отломки

и пак се пръскам на безчет трески.

Не съм аз, сърцето ми е на парчета,

в грешки се разбих и целостта си наруших.

 

Замък от заблуди ти си съградил

и в него с любов мен си приютил.

От любов измамна сълзи - реки излях,

на принцеса да се правя вече отмалях.

 

Ти властно душата ми с агресия превзе

и всеки ден парче - сърце от мен си взе.

Ти на всемирен, всемогъщ владетел

се превърна черпейки сили от мен.

 

Не искам тази слава и почести от теб.

Принцесата ще убия с копия безброй

и пътища свободна ще потърся,

а замъкът остава завинаги твой.

© Ирена Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??