27.08.2008 г., 14:26 ч.

Запази този танц във сърцето си 

  Поезия » Друга
635 0 13
 

Запази този танц във сърцето си,

че навярно ще бъде последен,

разкажи някой ден на детето си

този миг, днес на спомен обречен.

 

Разкажи как загубихме битката

на свободния дух и мечтите,

как оръжие бе ни усмивката,

как открихме на Рая вратите.

 

Научи го да не се отрича

от истината своя и от вярата,

след мечтата си вечно да тича,

както тичахме ние, без мяра.

 

И води го по верни пътеки,

отъпкани от хора и от време,

и от нашият опит навеки,

нека само доброто да вземе.

 

На М., която скоро стана майка на прекрасна принцеса и на всички от моят екип, които даваха всичко от себе си в името на изкуството.

 

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??