26.12.2016 г., 21:59 ч.

Запечатано с целувка 

  Поезия » Друга
778 1 4

Мое малко момиче,мое малко дете,

писмо с целувка оставям

в твоя дневник с ключе.

 

Често чети го, когато

усмивка скрила си в джоба

или сълзите са вече реки...                                                                                          

 

Дай на чувствата воля,                           

сърцето на мама,                                     

за теб ще тупти!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© I. Gabrovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??