Започнах аз да ти се възхищавам
по начин непознат за теб и ярък,
с което обич взех да обещавам,
за да тръгнем в пътя общ и сладък,
а всичко туй искрено ти го признах
в търсене на милата защита,
защото себе си в тебе разпознах
чрез взаимност, от любов пропита,
че времето, лъжи разколебало,
утвърждава си законите чрез плам -
в душите ни любов е то създало,
за да преминем пътя с тоз балсам.
-Почувствах, че в любовта си верен,
когато те разбрах, че си уверен.
© Валери Рибаров Всички права запазени