31.08.2007 г., 20:07 ч.

Запомни ме 

  Поезия
634 0 6
Запомни ме!
Като вятъра бурен, как разпилявам твоите мисли.
И като зимния студ, как наливам в очите ти сълзи.

Запомни ме!
Като огън развихрен, да опустошавам душата ти.
И като водата студена да смразявам дъхът ти.

Запомни ме!
Като есенен лист, как по тебе безцелно се скитам.
И да изчезвам далеч в полумрак, омагьосан от вятъра.

Запомни ме!
Да се завръщам с изгрева, уморено, в очите ти.
И със залеза тихо пак надалеч да изчезвам.

Запомни ме!
Как ръцете разперила жадно, живота прегръщам.
И как с писък неистов, до болка, в него се впивам.

Запомни ме!
С безсрамната болка, която внесох в дните ти скучни.
И думите, с които без жал оковавах душата ти.

Запомни ме!
Като егоист, нехайно пилеещ, без време, твоите чувства.
И как ненаситно, до дъно изпивах мечтите ти.

Запомни ме!

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оооо, страхотно! Истинско.
  • Този стих ми харесва. Не ме инресуват критиците(дори ония настанили се в мен).Не знам защо...Искреност и...искреност не гладка , а каквато трябва да бъде.
  • Помним те...
    Но къде си...
    Поздрави!
  • Невероятно! Поздравления
  • Ще те запомни Леа, няма начин.
    Прекарасно е!
    Поздрави
  • дано те запомни...!хубав стих!
Предложения
: ??:??