16.02.2010 г., 10:20 ч.

Заповядайте, моля! 

  Поезия » Гражданска
422 0 0

Центъра нов

Бургас, че си

и... че привлича

лято и зима

хора без средства,

четящи реклама,

търсещи стоки −

с отстъпка голяма...

Моят ,,Славейков”

център е вече.

Новите фирми −

от тук и далече

с облика нов,

взет от чужбина,

но пак за жалост

в българско мина.

Плод-зеленчукът

мек и негоден,

млечен продукт

евтин, но воден,

хлябът особен

и със окраска,

колбасът, каймата

вече ни стряскат.

Всичко е вносно.

Тук-там е наше,

вечер − домашна

ракия във чеши.

Ех, дано има

здрави комисии

да прекратяват

вредните мисии.

И... Заповядайте!

Пълнете колички

и уверете се

във всичко самички!

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??