18.08.2007 г., 22:56 ч.

Заради другите 

  Поезия
651 2 1
Разделихме се - така пожелах аз,
обичам те, но изход друг не намирам,
заради хората, неискащи да има нас,
от теб и от сърцето ти аз си отивам.

Омръзна ми да бъда в тяхната уста,
да понасям тяхната обида
и да слушам поредната измислена лъжа,
затова от теб аз ще си ида.

Така добре ще е за тях,
ще има пак за какво да поклюкарят,
за любовта, превърнали я в прах
и за сърца, който още от любов изгарят.

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никога не прави нещо заради другите, прави го заради себе си.Така ще бъдеш силна и неуязвима!А ти си силна щом си изляла болката си в стих!
Предложения
: ??:??