11.10.2008 г., 13:39 ч.

заради едно сляпо момиче 

  Поезия » Друга
794 0 13

 

 

 

 защо мълчат

 

невидими

 

очите ти

 

в дъната им

 

стаила топлина

 

и всичката любов

 

недораздадена

 

 отчаяно

 

се люби

 

със дъжда

 

когато слънцето

 

във теб

 

е незалязващо

 

ти вярваш

 

можеш

 

безпределно е

 

копнежите ти

 

капят

 

от ръцете ти

 

и зрими са

 

във радост

 

непокълнали

 

аз знам

 

че виждаш

 

ореоли

 

със

 

душата си

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??