22.12.2005 г., 20:35 ч.

"Заради теб" 

  Поезия
882 0 3
Понякога ми се струва,че съм лоша,
че наказвам всички заради теб,
но кажи как да не го правя,
като ме моли за това моето сърце.
И днес бях такава:тъжна и зла
и обидих хора,които не заслужават това.
Това че наранявам мъжете
и не ги допускам до себе си аз
се дължи единствено на тебе
и на твоита игра.
Защото толкова изгоних с думи и дела
и след това толкова сълзи пророних-
за теб,за мен,за тях.
Знаеш ли колко са ме целували,
колко са ме прегръщали в нощта?
Знаеш ли колко са били изумени
от мойте бедра?
Знаеш ли колко пропъдих
щом ги сравнявах със теб?
Знаеш ли колко мъже изгубих
влюбени истински в мен?
Знаеш ли колко са ме молили,
не са ме пускали да вървя?
Знаеш ли колко горещи слова са ми казвали
и са ме държали за ръка?
Любов...те към мен,а аз към теб...
Но тяхната вече не съществува,
а моята гори и до днес!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??