Заради тебе аз ще преплувам океана от мечти!
Само че и ти...
... не си отивай!
Заради тебе аз ще летя в небето от звезди!
Където и да е -
следвай ме и знай, че аз ще бъда тук,
където и да си -
не си отивай!
Заради тебе аз ще тичам през пустиня от сълзи!
Не ме напускай!
Където и да си, аз ще те следвам в сенките...
... тичам ли - ела с мене.
© Меру Муртаг Всички права запазени