Зарезановци
Честит да е днешния ден!
На вас, на другите, на мен.
За берекет и здраве да зарежете.
Простено ви е да се нарежете
и дори съвсем да се отрежете.
Но важно е да отбележите,
че всички ние, до един,
не сме оня Валентин,
дето сваля звездите,
за да измие очите!
© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени