Feb 14, 2016, 12:09 AM

Зарезановци 

  Poetry
362 0 2

Зарезановци

 

Честит да е днешния ден!

На вас, на другите, на мен.

За берекет и здраве да зарежете.

Простено ви е да се нарежете

и дори съвсем да се отрежете.

Но важно е да отбележите,

че всички ние, до един,

не сме оня Валентин,

дето сваля звездите,

за да измие очите!

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??