20.09.2007 г., 10:24 ч.

Заръка 

  Поезия
1045 0 23

Тази нощ ми заръча да те сънувам,
да съм твоя насън, щом наяве не мога,
да те милвам нежно с криле пеперудени,
преди да ги близне на изгрева огъня!

Тази нощ ми заръча да те обичам,
така, както в утрото няма да мога,
от теб извисена, пак пред теб коленича -
ти си ударна доза любовна дрога!

Ти ме опиваш, изгаряш, изпиваш,
изграждаш ме късче по късче цялата,
какво още, кажи ми, искаш да имаш,
ти - владетелю на душата и тялото ми?!

© Боряна Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??