8.12.2004 г., 11:14 ч.

Защо? 

  Поезия
1155 0 2

Защо все още ме боли?
Защо душата ми рани?
Защо не спрях да те обичам?
Защо не спрях да ти се вричам?
Защо със теб не се простих?


Защо сърцето ми за тебе бие?
Защо не мога да се скрия?
Защо единствена, неповторима?
Защо обичам те, любима?
Защо е тази дяволска магия?


Защо мисли ме измъчват?
Защо си в мене, неотлъчно?
Защо не спрях да ти се вричам?
Защо не си ми безразлична?
Защо във грешник се превръщам?


Защо ще те обичам вечно?
Защо без обич съм обречен?
Защо си, мила, тъй красива?
Защо не мога да те имам?
Защо за мен си тъй далече?


Защо обичам те безкрайно много?
Защо не мога да ти кажа сбогом?
Защо не искам да те губя?
Защо не искам миг погубен?
Защо, защо без теб не мога?


08.12.04

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??