7.10.2008 г., 17:26 ч.

Защо... 

  Поезия
460 0 0

Приятелю защо в омраза ти живя
защо така себе си погуби
защо живя постоянно в заблуди
защо човешкото в себе си не събуди

Защо в доброто не повярва
защо обгърна се в самота
защо ръката моя ти не хвана
и в бездната ти пропадна

Защо на мен не се довери
защо мъката си с мен не сподели
защо сълзите с злоба замени
не разбра ли че това ще те промени

Сега страдаме за приятел скъп
а майка му тъне в скръб
Баща му отрекъл се от него
сега чете тъжното опело

© Дамян Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??