26.09.2009 г., 21:55 ч.

Защо? 

  Поезия » Оди и поеми
747 0 2

Защо? 

Защо най–синьо е небето? 
Защо звездите тъй  блестят?                                               
Защо широко е полето?
Защо лъчите слънчеви трептят?

 

Защо перфектно е морето?

Защо дъждецът е приятен?

Защо щастливо е детето?

Защо цветът на житото е златен?

 

Защо  прекрасни са цветята?

Защо са палави реките?

Защо зелена е тревата?

Защо са вечни планините? 

 

Защото родното е най–красиво!

Защото е единствено в света!

Защото вечно е за всеки, мило!                                  
Защот' България си е една!!!          

© КрИсИ Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??