23.01.2011 г., 11:36 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
793 0 1

Защо ли още толкоз силно те обичам?

Защо ли трепет свива моето сърце?

Защо ли всеки миг, във който дишам -

все тебе търсят моите ръце,

за да докоснат милото лице,

което в сънищата виждам нощем?

 

Защо една безумна грешка

достатъчна бе, за да разруши

любов, по-силна от представите човешки,

любов за две копнеещи души?

Защо не може да се утеши

сърцето ми - препуснало лудешки

 

от страх, че няма да усети радостта,

която чувствам, щом съм в твоите обятия?

Защо  от нас си тръгна любовта,

защо не я спря, а отпрати я?


© Мария Кокошарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??