Защо съм толкова чувствителна,
Господи?Защо сътворил си ме
сякаш от порцелан,от крехко стъкло?
Да страдам като ранена птица,
чезнейки ...като пресъхваща вода...
Нима съм цялата чувство?
Писано 09.09.2003та
© Деси Всички права запазени