Защо...
да те обичам?
Мразя те.
Не мога да те дишам,
повръща ми се.
Грозен си,
не мога да те гледам.
С камъче от душата си,
като хлебарка
бих те размазала.
Защо съм още с теб ли?
Ти си единственият,
който изтърпя.
© Станислав Русев Всички права запазени