18.09.2019 г., 1:03 ч.  

Защо 

  Поезия » Любовна
296 0 3

Ако не се омайвам от очите ти;

Ако не се захласвам по гърдите ти;

Ако не те докосвам аз по устните,

за да вкуся целувките ти – вкусните;

Ако и тялото ти – незагърнато,

оставям в този час и непрегърнато;

Ако сърцето ми не вдигне пулса си,

душата ми не сеща вече труса си;

Тогава за каква любов говориме?

Не е ли по-добре да се затвориме

далече от света във манастирите

и да зарежем всъщност и квартирите,

където двама срещахме си страстите?

Защо захвърляме любов във храстите?

Защо??

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??