Защо ме караш все да плача?
Защо ме караш все да страдам?
Защо за тебе все аз мисля
и тежките окови защо влача?
Защо пробождаш ми съм меч сърцето?
Защо със устни влажни все ме изкушаваш?
Защо химера ми се струва топлата ти длан,
а страстната целувка си остава само блян?
Сънувах те аз.
Сънувах те-да!
И всичко бе като изпълнена мечта.
Плувахме в море от рози,
вървяхме и във прелестна гора
Вървяхме двама бавно, мълчаливо
и можехме със поглед само да се разберем.
Ти до мен и аз до теб
Всичко бе наред
Докато часовника звънна точно в пет.
© Роси Колева Всички права запазени