18.10.2024 г., 21:46 ч.

Защо 

  Поезия » Друга
71 0 2

Защо часовникът забързан
отнася светлина, оставя мрак?
Защо денят ми все е тъжен,
а вечер уморен си тръгва пак?

 

Защо тъй често – мрачно време?
Небето натъжено ли вали?
Защо усмивката си сменям
със мъката, която в мен боли?

 

Защо във нощите говоря,
защо във тихото все викам аз
и питам, и с живота споря!
Защо – сама във този дом без глас…

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??