Oct 18, 2024, 9:46 PM

Защо 

  Poetry » Other
77 0 2

Защо часовникът забързан
отнася светлина, оставя мрак?
Защо денят ми все е тъжен,
а вечер уморен си тръгва пак?

 

Защо тъй често – мрачно време?
Небето натъжено ли вали?
Защо усмивката си сменям
със мъката, която в мен боли?

 

Защо във нощите говоря,
защо във тихото все викам аз
и питам, и с живота споря!
Защо – сама във този дом без глас…

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??