7.05.2006 г., 1:50 ч.

Защо 

  Поезия
719 0 0

Защо умира любовта?!

Защо нашата съдба така пожела...?!

Защо не си до мен сега - не зная!?

Защо ли мисля, че дошъл е края?!

Не мога аз вечно да обичам

и след някого да тичам,

а той да ме лъже долно...мръсно...

и да няма ник'во чувство!

Така постъпват с мен...да знаеш

и дори и да не го признаеш

и ти така постъпи с мен

и ме изостави в онзи ден...

И сега година и половина

след това...аз още те обичам,

за теб мсиля и мечтая

и все повече и повече

те желая...

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??