May 7, 2006, 1:50 AM

Защо 

  Poetry
727 0 0

Защо умира любовта?!

Защо нашата съдба така пожела...?!

Защо не си до мен сега - не зная!?

Защо ли мисля, че дошъл е края?!

Не мога аз вечно да обичам

и след някого да тичам,

а той да ме лъже долно...мръсно...

и да няма ник'во чувство!

Така постъпват с мен...да знаеш

и дори и да не го признаеш

и ти така постъпи с мен

и ме изостави в онзи ден...

И сега година и половина

след това...аз още те обичам,

за теб мсиля и мечтая

и все повече и повече

те желая...

© ДаяНчеТооо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??