25.04.2006 г., 20:18 ч.

Защо да се лъжем 

  Поезия
841 0 1

Погледни ме, защо да се лъжем,
не те обичам,не ме обичаш и ти.
Погледни ме, знам,че е тъжно,
в очите да виждаш мъгли.

Сбогом мили,защо да се лъжем,
аз чужда съм, чужд си и ти.
Сбогом мили, от спомена тъжен,
повярвай не ще ни боли.

Целуни ме, но без да се лъжем,
Целувка за сбогом.И хайде...върви.
И нека по пътя коварен,
преминем без други лъжи.

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??