3.08.2008 г., 8:31 ч.

Защо дойде да си говорим? 

  Поезия » Любовна
876 0 8
Защо дойде да си говорим само?
Защо не дойде както досега -
с катарама на колана разкопчана,
готов да правим в леглото чудеса?

Защо дойде, когато ти е трудно?
Защо дойде да ми споделяш?
Защо сега, аз цяла нощ будна,
ще се чудя какво видял си още в мене?

Защо ми позволяваш да те вадя
от опаковката, наречена секс?
Защо ме караш да предполагам
на какво още мога да се надявам след днес?

Защо дойде да ми говориш,
а не остана просто женения, с който спя?
За толкова дълго в емоционален вакуум те затворих,
а ти го разруши с един час приказки в нощта?

Сърцето ми, мили, не разбира
кой е женен и няма да се разведе.
Защо позволи смисъл в теб да намирам?
Как сега да те превърна отново в "просто секс"?


03.08.2008 г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??