7.10.2014 г., 22:59 ч.

Защо ли?... 

  Поезия » Друга
315 0 1

Защо ли?...

 

Ний създаваме изкуство,

обрисуваме труда,

във картина и във фотос,

ний показваме света...

 

А пък Вие със ищах,

всеки ден над назе бдите

и ни къткате с доброто,

да не сбъркаме с перото...

 

Е, разбира се, че някой,

може би ще го боли,

ако никой не обръща,

взор към неговата къща...

 

Ако искаш собствен стил,

не бъди такъв дебил,

напъни се, можеш ти,

да учудиш всички ни...

 

Лесно е да критикуваш,

без обаче да рисуваш,

без да пишеш, без да плуваш,

само вечно да умуваш...

 

Е, това е за сега,

винаги ще Ви чета,

ще Ви слушам, ще Ви гледам,

ще Ви бъда предан...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??