16.01.2016 г., 0:00 ч.  

Защо ли 

  Поезия » Любовна
306 0 1

Защо ли

 

... И потече животът ни, някак

със невидима нишка чертан,

всеки ден слагащ свой отпечатък

в кичур сребърен, в поглед желан...

И защо ли, когато при тебе

с разтуптяно от радост сърце,

аз пристигам - задъхана, бледа,

взела щедрост във свойте ръце,

непрекъснато давам, без страх

свойто Аз, за любов закопняла?

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??