4.01.2009 г., 20:30 ч.

Защо ли? 

  Поезия » Любовна
753 0 2

Ето нещо, с което казвам здравейте на всички тука. Едно от първите ми стихотворения, което съм публикувал и на друго място.

 

 

Вече зазорява, а той  чака ли, чака,
дивна и красива девойката му свидна,
потънал в спомени минали вечерни,
как луна се покаже и любима му каже
това, за което копнее, бленува и жаднее,
там, където дървото бе свидетел
 и се разнася птичата песен, остана само
шепот на вятър, тъй студен, тъй  омразен!!!
Облаци сиви, скриват звездиците игриви...
Скоро мъката ще чезне, но луната ще побегне,
скоро слънце ще изгрее, но защо ли няма да го грее???

© Деян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нищо не разбрах! Аха да схвана и, хоп, на финала пак се обърках.
    Може на мен да не ми е наред нещо, но определено мисля, че има нужда от редакция.
  • Привет!Хареса ми!
Предложения
: ??:??