4.12.2007 г., 14:09 ч.

Защо ли теб да обвинявам 

  Поезия
545 0 20

Tерорист си за душата ми,

погубваш ми сърцето.

Умори се и тъгата ми

да се движи по лицето.

 

Песен в главата ми звучи

и сещам се за отминали страдания,

а сърцето почва да тъжи,

за несбъднатите твои обещания.

 

От лъжец обичана,

такава е съдбата моя.

От живота проклината,

вината сигурно е твоя.

 

Но защо ли теб да обвинявам,

сама аз съм си виновна.

Няма смисъл да се съжалявам,

винаги съм си била свободна.

 

 

ПС: Просто ми хрумна :)

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??