2.08.2009 г., 15:08 ч.

Защо никога няма да се случи 

  Поезия » Друга
553 0 6

Ако пак се появя между вас,
ще изпитате истинско удоволствие -
със подстригана ниско коса,
тъжен някак си и със тих говор.

 

Дрехите ми - светлосиня куртка,
а ръцете ми - скрити в джобовете.
След краката - кална следа
с капки кръв. Та нали слязох от горе.

 

Ще се правите, че не съм аз,
и че никога не сте ме разпъвали.
А уплашен, вътрешният ви глас
ще нашепва: "Значи можел да бъде!"

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??