11.01.2008 г., 10:59 ч.

Защо подслушваш мойте мисли?  

  Поезия » Любовна
2037 0 32
 

  

Защо подслушваш мойте мисли?

Тъй бързо ги прочиташ.

Потайна да остана искам,

а ти във мен надничаш.

И казваме това е карма.

Навярно е така.

Или пък доза телепатия

на двама ни в ума?

Но както и да го наричам,

тъй чудно е това...

и радва, топли, гали, пали

огньове буйни в нашите сърца.

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??