8.09.2010 г., 18:00 ч.

Защо пък не 

  Поезия » Любовна
1035 0 40

Една покана за кафе

красавицата спяща в мен събуди,

със важен глас я аз приех,

а се разскачах като луда.

 

- Голяма работа - едно кафе?! -

ме гледа огледалото учудено.

- Едно кафе - защо пък не?! -

му се изплезих и намигнах влюбено.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??