Sep 8, 2010, 6:00 PM

Защо пък не 

  Poetry » Love
1037 0 40

Една покана за кафе

красавицата спяща в мен събуди,

със важен глас я аз приех,

а се разскачах като луда.

 

- Голяма работа - едно кафе?! -

ме гледа огледалото учудено.

- Едно кафе - защо пък не?! -

му се изплезих и намигнах влюбено.

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??