18.12.2013 г., 23:03 ч.

Защо така, госпожи, господа... 

  Поезия » Гражданска
418 1 5

Защо така, госпожи, господа,
дискриминирате нормалността?...


Презирате вековните традиции...
Омесвате народи и езици...


Нима градите нов световен дом -
по образеца на Гомор, Содом?...


Законите да служат на обратните?...
Вълкът и агнето да са побратими?...


Богатият с бедняка да яде?
И да го... люби... О, добре, добре!...


Йес, казвате, било новоморално,
нормално - да общуваме орално...


Смешение велико!... Смях, разврат!...
Да можех, бих ви... уважил... отзад...

Марин Тачков
18 декември 2013 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??