25.01.2014 г., 19:07 ч.  

Защо тогава 

  Поезия » Любовна
425 0 5

Едва ли те познавам от преди,

но ми се стори толкова познат.

Лицето ти и мириса дори,

... сънувала съм тоя аромат.

 

 

Сънувала съм даже, че обичам,

но теб те нямаше тогава.

Защо тогава дяволски приличаш

на някой, който исках да познавам.

 

... на някой, който исках да обичам.

 

 

Защо тогава толкова приличаш

на някой, който ме познава,

... на този, който ме обича.

© Донка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??