Jan 25, 2014, 7:07 PM  

Защо тогава 

  Poetry » Love
423 0 5

Едва ли те познавам от преди,

но ми се стори толкова познат.

Лицето ти и мириса дори,

... сънувала съм тоя аромат.

 

 

Сънувала съм даже, че обичам,

но теб те нямаше тогава.

Защо тогава дяволски приличаш

на някой, който исках да познавам.

 

... на някой, който исках да обичам.

 

 

Защо тогава толкова приличаш

на някой, който ме познава,

... на този, който ме обича.

© Донка Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??