Във сайта ни понякога,
един поет се появява.
Той ни оценките,
ни коментарите,
към стиховете си - не разрешава.
- Защо - запитах, -
за оценките и коментарите,
ти стиховете си
заключваш зад дуварите?
Не те разбирам?
- Читателите
аз презирам,
и с тях не ща да водя диалози.
Предостатъчно им е,
че могат
да прочитат мойте монолози.
© Ангел Чортов Всички права запазени