30.10.2007 г., 14:50 ч.

Защо, защо... защо? 

  Поезия » Любовна
1067 0 19
Защо така те искам?...
Боли ме... Погледни...
Усещам погледите,
но от чуждите очи...
Прегръдката е нежна...
но ръцете други...
Защо, защо... защо ли
толкоз си ми нужен?...
Омръзна ми от хора
поглед мил да прося -
аз искам само твоя
в сърцето си да нося...
Уморих се топлината
от другите да търся,
желая те, от самотата
ти да ме откъснеш...
Отегчена съм от думи,
безпощадни и злокобни,
неказаното помежду ни
изгаря ни... и трови...
Копнея да те видя...
Дали  е грях тогава,
че искам да те имам
и с теб да се забравя...
И малко ще ми стигне -
така добре ме знаеш...
Ще чакам - да ме стигнеш...
Аз знам, че го желаеш...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??