30.08.2011 г., 17:06 ч.

Защото си ТИ 

  Поезия » Любовна
594 0 1

Ти - толкова хубава, защото си ТИ,

ти имаш усмивка и имаш сълзи...

И твойта душа в твоето тяло -

само, необичано и неразбрало,

как ме накара за тях да копнея,

но да ги имам не мога, не смея...

 

Ти - толкова крехка, защото си ТИ,

с меки и топли, и тъжни очи,

с дънки момчешки, лице срамежливо -

то грее и смее се толкова живо...

Къде си била? Къде си сега?

Защо си далече, защо си сама?

 

Ти - толкова нежна, защото си ТИ,

развяла небрежно и леко коси,

говориш ми, като че съм туй огледало,

което за миг твоя образ е сбрало,

сякаш съм в теб или ти си във мен...

И сякаш (дали?) на любов сме в плен...


© Цвете Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??