15.01.2017 г., 11:39 ч.

Защото те обичахме 

  Поезия » Пародии
532 2 6

По стихове на Вапцаров от ,,История"и ,,Борбата е безмилостно жестока"

 

Живот ли бе, да го оТпишеш

и да го заровиш ще мирише!

До бурето ще бъда с теб,

бу(ти)лко моя, защото 

                          те обичахме!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??